5 ВЪЗХИТИТЕЛНИ СВАТБЕНИ РОКЛИ ЗА МИНИМАЛИСТИЧНАТА БУЛКА ОТ TASVIRA BRIDAL


Планирате стилна сватба, в стил соаре? Фен сте на естетиката и завладяващия чар на „по-малкото е повече“? Подбрали сме специално за вас 5 зашеметяващи, изчистени и пленителни сватбени рокли, които без усилие ще ви превърнат в божествена принцеса!Насладете се на нашите изящни и нежни предложения към вас:

1. Модел Rosa

Rosa – Силует А линия.Горната част на роклята е с корсет , изработен с 3D цветя и остро деколте. По презрамките са ръчно изработени детайли от дантелата , а гърба е V- образен.Полата е изработена от мек италиански тюл в цвят слонова кост и капучино. Акценти на модела са дълбокото деколте и красиво оформеният гръб.Булчинска рокля Rosa , ще ви потопи в света на приказките, изпълвайки Ви със самоувереност, любов и неповторима красота!

2.Модел Eslina

Булчинска Рокля силует русалка

Необикновена сватбена рокля тип русалка.Моделът е изработен от два вида френска дантела, които са изцяло нашити от перли и мъниста. По цялата рокля има декорация от 3D цветя и пера.Акценти на роклята определено са красиво оформените деколте и гръб.

 

 

 

3.Модел Bellisima

Belissima - Силует А Линия

Горната част е изработена от нежна дантела и се закопчава с красиви перлени копчета в бяло, което предава допълнителен дизайнерси дух на роклята.Долната част на роклята е изработена от висококачествен мек шифон, който ще направи визията ти наистина елегантна и запомняща се!

 

 

4.Модел Ella 

Елла - Силует Принцеса

Обемна сватбена рокля тип принцеса . Изработена е от мек италиански тюл в нежен blush нюанс. Горната част на модела е покрита с нежна дантела , обшитa  с 3D цветя.Пищната пола е изработена от мек италиански тюл и е декорирана с 3D цветя. Акцент на роклята са дълбоко изрязаното деколте .

 

 

 

 

 

5. Модел Sara

Рокля Sara Силует Русалка

Изключително нежна булчинска рокля,горната част на роклята е изработена от дантела, с акцент сребристи паети , дълъг ръкав изцяло изработен от дантела с мъниста.Дълбоко изрязан V-образен гръб .










МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти
КАТЕГОРИИ
Колекции
Булчинска мода
Официална мода
Индивидуално шиене
Запази час
 
ПОЛЕЗНО
Блог
Поръчка и доставка
Условия за ползване
КОНТАКТИ

тел.: 082 820 033

mobil: +359 87 7148168

office@tasquira.com

Николаевска 28

7000, Русе






© 2024, Tasquira Всички права запазени.