ТЕНДЕНЦИИ В СВАТБЕНИТЕ РОКЛИ ПРЕЗ 2021


Планирате ли сватба?

Тези булчински тенденции са важни през 2021 г.

Екстравагантни детайли, дълбоко деколте, дантела и много препратки към 80-те и 90-те: През 2020 г. булката отново ще бъде разглезена за избор, когато става въпрос за облеклото и. Показваме ви 10-те най-важни тенденции за сватбени рокли от Bridal Fashion Week в Ню Йорк

Първа тенденция 1: Булчинска рокля с паднали ръкави и презрамки.

Раменете на сватбените рокли ще бъдат отворени през 2021 година, но  без да са с падащите ръкави ще са особено драматични. Вярно на мотото: колкото по-паднали са ръкавите, толкова по-добре!

Втора тенденция: сватбена рокля с тънки презрамки

90-те отдавна завладяха модния свят - сега те също пристигнаха и при булчинската мода: сватбените рокли с тънки презрамки можеха да се видят в изобилие, независимо дали са супер елегантни, лъскави или украсени с дантела.

3-та тенденция: сватбена рокля с апликации за цветя

Цветя и сватба? Мач, направен на небето! Така че е логично булчинските модни дизайнери да използват и флорални апликации, за да разкрасят допълнително сватбените си рокли (и по този начин всички булки). Освен отделни големи цветя, които привличат окото, много колекции включват и флорални апликации върху горната част и частите на полата на някои рокли.

4-та тенденция: сватбена рокля с дълбоко V-образно деколте

Deep-V, дълбокото изрязано деколте на гърдите се допълва от  няколко спътници за идващия летен сезон. Очите сега се насочени към дълбокия  веобразен гръб. Същия стил се среща и под мишниците. Трите дълбоки V-образни изрязвания гарантират цялостен вид – All-Over-V-Look

Пета тенденция: сватбена рокля с метални или златисти нишки

Сватбен акцент в истинския смисъл на думата са сватбените рокли със сребърни нишки - независимо дали са полупрозрачни, с дантела или с орнамент. Перфектен за всички булки, които искат да почувстват истинско усещане за Синдирела веднъж в живота си!

6. Тенденция: сватбена рокля с воали

Сватбените рокли с воали привличат вниманието в колекциите на булчинските моди на много марки за 2021г. - от скулптурни и обемни до ретро модели.

7. Тенденция: T-Time

"Plain White T" също вдъхнови дизайнерите за сватбени рокли. Поне формата на обикновената тениска съставлява горната част на роклята, но в тоя случаѝ те са всичко друго, но не "обикновени". С висока кръгла яка и деколте с блясък или с поразителна флорална дантела, комбинирано с красива A-линия пола, която прави цялостния вид роклята женствена и елегантна.

Осма тенденция: сватбена рокля с пухкави ръкави

Поздрави от 80-те, пухкави ръкави на сватбените рокли се завръщат през 2021 година. Най-разпространеният начин да видите обемните ръкави на пистите на Нюйоркската булчинска седмица беше в комбинация със силуети извън раменете ,което придава на екстравагантната тенденция съблазнително романтична нотка.

9. Тенденция: булчински комплекти

В prêt-à-porter т. Нар. „Ко-ордери“, т.е. комплекти от две до три части от координирани горни и долни части, отдавна са знак за добър стил. През 2021г. тенденцията сега достига и булчинска мода и предлага на всички булки добре дошла алтернатива от конвенционалната сватбена рокля за сватбата им.

10. Тенденция: сватбена рокля с пелерина.

Търсите готина алтернатива на воала? Какво ще кажете за пелерината? Пелерини с всякаква форма, дължина и дизайн бяха намерени в много колекции по време на Седмицата на булките в Ню Йорк.










МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти
КАТЕГОРИИ
Колекции
Булчинска мода
Официална мода
Индивидуално шиене
Запази час
 
ПОЛЕЗНО
Блог
Поръчка и доставка
Условия за ползване
КОНТАКТИ

тел.: 082 820 033

mobil: +359 87 7148168

office@tasquira.com

Николаевска 28

7000, Русе






© 2024, Tasquira Всички права запазени.