ИНДИВИДУАЛНО ШИЕНЕ

Роклите могат да се изработят по Ваш размер, цвят и предпочитание. Предлагаме обувки чанти и аксесоари за вашият сватбен ден  , изработени от плат или дантела. 
Фокусирайки се върху осигуряване на високо качество на обслужване и удовлетвореност на клиентите – ние ще направим всичко възможно да отговорим на Вашите очаквания.
 

Ние сме вашият компетентен партньор, когато става въпрос за шивашка дейност. Изработваме дизайнерски рокли и булчински тоалети по индивидуални размери със сложни и уникални кройки и с ръчно изработени детаѝли.

С Tasquira мечтата за перфектна рокля се сбъдва. Нашите дизайнери изработват булчинските и вечерни рокли според вашите желания, съобразяват се на първо място с шашите форми и лични цветове. При посещение на нашия представителен магазин в гр. Русе, имате възможност да обясните подробно идеите си. Но също така вие можете тука да ни  изпратите запитвание, като ни разкажете подробно за вашата идея, било то зрез снимки или скиици.

При избора на модел ще получите компетентен съвет от нас.

Ние ще ви опътим и ще ви представим наши модели и мостри от платове, които съответстват на вашите изисквания, показваѝки ви различните стилове и възможности.

След като разработим концепция с вас, обикновено изработваме вашата рокля в рамките на шест до осем седмици. Правим всяка рокля по мярка, така тя отбелязва индивидуалноста във Вас и ви гарантира комфорт.

С усъвършенстваните ни и уникни кройки ние ще направим Вашата индивидуална рокля, тази която те вдъхновява, която ще ти донесе вълшебство и чрез която ще изживееш мечтата си.

МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти
КАТЕГОРИИ
Колекции
Булчинска мода
Официална мода
Индивидуално шиене
Запази час
 
ПОЛЕЗНО
Блог
Поръчка и доставка
Условия за ползване
КОНТАКТИ

тел.: 082 820 033
office@tasquira.com


© 2023, Tasquira Всички права запазени.