ИНДИВИДУАЛНО ШИЕНЕ

Ние сме вашият компетентен партньор, когато става въпрос за шивашка дейност. Изработваме дизайнерски рокли и булчински тоалети по индивидуални размери със сложни и уникални кройки и с ръчно изработени детаѝли. 

Роклите могат да се изработят по Ваш размер, цвят и предпочитание. 
Фокусирайки се върху осигуряване на високо качество на обслужване и удовлетвореност на клиентите – ние ще направим всичко възможно да отговорим на Вашите очаквания.


С Tasvira мечтата за перфектна рокля се сбъдва. Нашите дизайнери изработват булчинските и вечерни рокли според вашите желания, съобразяват се на първо място с вашите предпочитания за форми и лични цветове. Ние ще се радваме да посетите нашия представителен магазин в гр. Русе и да  обясните подробно идеите си. Но също така ние ще се ангажираме с Вас ако ни  изпратите запитвание, като ни разкажете подробно за вашата визия, било то чрез снимки, скиици или просто една идея.

При избора на модел ще получите компетентен съвет от нас.

Ние ще ви опътим и ще ви представим наши модели и мостри от платове, които съответстват на вашите изисквания, показваѝки ви различните стилове и възможности.

След като разработим концепция с вас, обикновено изработваме вашата рокля в рамките на две до шест седмици. Правим всяка рокля по мярка, така тя отбелязва индивидуалноста във Вас и ви гарантира комфорт.

С усъвършенстваните ни и уникални кройки ние ще направим Вашата индивидуална рокля, тази която Ви вдъхновява, която ще Ви донесе вълшебство и чрез която ще изживеете мечтата си.

 

 

МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти
КАТЕГОРИИ
Колекции
Булчинска мода
Официална мода
Индивидуално шиене
Запази час
 
ПОЛЕЗНО
Блог
Поръчка и доставка
Условия за ползване
КОНТАКТИ

тел.: 082 820 033

mobil: +359 87 7148168

office@tasquira.com

Николаевска 28

7000, Русе


© 2024, Tasquira Всички права запазени.