ЗА НАС

ЕДНА МАРКА ЗА ЖЕНИ, която отразява индивидуалността и качеството.

Tasquira е основана в гр.Есен Германия през 2014 г. с идеята да продължи наследствената деѝност в областа на шивачеството. Ние сме семейна модна компания, която е специализирана в булчински и вечерни облекла, изработени по мярка за повече от 15 години.
Нашата мода се състои от ръчна работа, най-добрите тъкани и материи и устойчиво производство.

През 2017 г. отворихме вратите на собственото си ателие в България. Днес ние сме представени в Европа и България със собствен онлайн магазин и магазини, както и чрез първокласни търговци.


НАШАТА ВИЗИЯ


Индивидуален ДИЗАЍН С ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА.


Силните ни страни в това отношение се състоят в проста, но елегантна кройка, в използването на висококачествени материали и внимателната изработка от страна на нашите дизайнери. Ние отдаваме голямо змачение на ръчната работа, изпипваме всеки детаѝл и шием всяка една перличка на ръка, при нас дантелите са шити а не лепени. Накрая всичко това съчетаваме с перфектен стил.


ПРОИЗВЕЖДАМЕ с Любов


Да бъдем независими и свободни в производството е много важно за нас. Ние произвеждаме в собственото си ателие в България, където всяко едно облекло е изработено с голямо внимание към детайла и е изпълнено с положителната ни енергия.


Разумна ЦЕНОВА ПОЛИТИКА


Ние не работим с посредници, където има повече разходи. Доставяме нашите материали директно от избрани производители и сами изработваме дрехите си. Затова можем да предложим луксозно качество на справедливи цени. Нашата философия е да съчетаем професионализъм, качество и атрактивно ценово предложение.

 

 

 

МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти
КАТЕГОРИИ
Колекции
Булчинска мода
Официална мода
Индивидуално шиене
Запази час
 
ПОЛЕЗНО
Блог
Поръчка и доставка
Условия за ползване
КОНТАКТИ

тел.: 082 820 033
office@tasquira.com


© 2023, Tasquira Всички права запазени.