ЗА НАС

ЕДНА МАРКА ЗА ЖЕНИ, която отразява индивидуалността и качеството.НАШАТА ВИЗИЯ


Индивидуален ДИЗАЍН С ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА.

 

Силните ни страни в това отношение се състоят в прецизното оразмеряване на всеки един наш Клиент, съответно индивидуално моделирани кройки отговарящ според модела и дизайна на роклята. Ние отдаваме голямо значение на ръчната работа, изпипваме всеки детайл и шием всяка една перличка на ръка което изисква внимателна изработка. Работим само с висококачествени материали. Накрая всичко това съчетаваме с перфектен стил.
 


ПРОИЗВЕЖДАМЕ с Любов


Да бъдем независими и свободни в производството е много важно за нас. Ние произвеждаме в собственото си ателие в България, където всяко едно облекло е изработено с голямо внимание към детайла и е изпълнено с положителната ни енергия.


Разумна ЦЕНОВА ПОЛИТИКА


Ние не работим с посредници, където има повече разходи. Доставяме нашите материали директно от избрани производители и сами изработваме дрехите си. Затова можем да предложим луксозно качество на справедливи цени. Нашата философия е да съчетаем професионализъм, качество и атрактивно ценово предложение.

 

Предлагаме обувки чанти и аксесоари за вашият сватбен ден  , изработени от плат или дантела. 

Tasquira е основана в гр.Есен Германия през 2014 г. с идеята да продължи наследствената деѝност в областа на шивачеството. Ние сме семейна модна компания, която е специализирана в булчински и вечерни облекла, изработени по мярка за повече от 15 години.
Нашата мода се състои от ръчна работа, най-добрите тъкани и материи и устойчиво производство.


През 2017 г. отворихме вратите на собственото си ателие в България. Днес ние сме представени в Европа и България със собствен онлайн магазин и магазини, както и чрез първокласни търговци.
 

МЕНЮ
Начало
За нас
Контакти
КАТЕГОРИИ
Колекции
Булчинска мода
Официална мода
Индивидуално шиене
Запази час
 
ПОЛЕЗНО
Блог
Поръчка и доставка
Условия за ползване
КОНТАКТИ

тел.: 082 820 033

mobil: +359 87 7148168

office@tasquira.com

Николаевска 28

7000, Русе


© 2024, Tasquira Всички права запазени.